Om meg

Bildet mitt
Dette er ikke den oftest oppdaterte bloggen for forfatteren er helst ute på tur..å være ute i friluft er nemlig noe av det jeg setter mest pris på her i livet, og jeg kunne ikke tenkt meg et liv uten. Mange av de fine opplevelsene jeg opplever på mine oppdagelsesferder får jeg så lyst til å forevige. Ved å uttrykke mine opplevelser i form av ord og bilder, kan jeg for min egen del oppleve de igjen, og i tillegg dele de med andre og forhåpentlig inspirere litt. Nyt bloggen! Og ikke minst, nyt livet :)

Etiketter

friluftsliv (38) vakre Fræna (35) Bud (21) OJSANN (10) på to hjul (8) sunnmøre (4) Fredly (3)
susnet statistik Det er stk her akkurat nå. I løpet av dagen i dag har vært innom. i løpet av uken, og i løpet av måneden. Alt i alt har vært innom siden 08.02.2010.

tirsdag 26. januar 2010

i he fått me blogg!

haha, hadde aldri trodd jeg skulle bli en av dem som bretter ut ting jeg gjør i hverdagen ut på en sånn blogg så alle kan følge med på meg og mitt liv. Men når jeg kikker inn på mine venners blogger ser de virkelig ut til å kose seg med det. Og litt spennende og koselig er det jo å lese fra sine som ikke lengre bor så nærme. Ikke at jeg er noe særlig flink til god skriving og har veldig tro på at dette blir en sånn megaproff blogg, men så har det seg sånn at jeg har flytta hjem igjen til Bud i Romsdal (Kystens perle!) og jeg syns det er litt synd på dem ute i verden som ikke får opplevd dette fantastisk vakre fiskeværet. Når jeg flytta fra Oslo fikk jeg også forespørsler fra noen av mine venner, som fortsatt er igjen i Tigerstaden, om jeg vær så snill kunne lage en blogg så de kunne drømme seg vekk i fine bilder av finefine Bud sånn at de overlever livet i den triste, grå asfaltjungelen.. men så er det jo egentlig litt for å friste dem til å ta turen hit så fort som mulig, for jeg savner dem så FOLE MYKJE ;)

Her kommer det rett og slett litt forskjellig, både av høyt og lavt, fra mine hverdagseventyr her ute ved havgapet..